HAJÓKIRÁNDULÁS (PRIVÁT STRANDOKKAL) A KARABURUN FÉLSZIGETRE

Reggel indulunk a vlorai kikötőbe ahova kb 1,5 óra múlva érkezünk meg. Az a tapasztalatunk, hogy érdemes kicsit hamarabb érkeznünk, hogy a   “Party-Hajó” legjobb helyeit foglalhassuk el. A hajókirándulás egész napos élmény, és a gyönyörű természeti kincsek megcsodálása mellett főleg a strandolásról, zenéről evésről-ivásról szól. Kihagyhatatlan élmény, buli!Itt találkozik az Adria és a Jón-tenger.

Első megállónk (kb. egy óra hajókázás után) a Karaburun félszigeten található privát strand. Érdemes búvárszemüveggel és “vizicipővel” készülni! A víz kristálytiszta.

Ha kedvetek tartja, a strandról kisebb csónakokkal meglátogathatjátok Haxhi Ali barlangját (Albánia egyik legszebb természeti csodája, melyet kereskedők és kalózok is használtak az évszázadok során).

A strandolás és búvárkodás után ebédünket a hajón költjük el.

Délután indulunk tovább a Sazan szigetre. A kommunizmus alatt a sziget egy teljes katonai városnak adott helyet. Ma már lakatlan, az itt állomásozó parti őrséget leszámítva. Olyan benyomást kelt a hely, mintha nem rég hagyták volna el, egyik pillanatról a másikra.

Akinek még van energiája felsétálhat - érdemes! -  az egykori katonavárosba, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a két tengerre. Ha szeretnétek, persze folytathatjátok a strandolást.


Az aktív és gyönyörű nap végén térünk vissza Vlora kikötőjébe. Innen indulunk vissza szálláshelyünkre.

75 EUR/Fő

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.