KIRÁNDULÁS KRUJÁBA 

Kruja meseszép történelmi város, az albánok nemzeti hősének, Kasztrióta Györgynek (Szkander bég) szülőhelye és főhadiszállása.


Délelőtt indulunk, és első megállónk (kb. egy óra utazás után) Kruja 450 éves bazársora. Megfigyelhetjük a helyi kézművesek munkáit és termékeit. (Albán szuvenírek ameddig a szem ellát!) A bazáron át sétálunk az óvárosba, a Krujai Fellegvárba.

Az óratorony alatt egy teraszt alakítottak ki, ahonnan az Adria egyik legpompásabb panorámája tárul elénk. Tiszta időben Montenegróig is el lehet látni!

Az egyik fantasztikus kilátással bíró teraszon iszunk egy (szokásosan) isteni kávét, közben lemerítjük telefonjaink akkumulátorát a sok fényképezéssel! 😀

A várban meglátogatjuk a Kasztrióta György Nemzeti Múzeumot és az Etnográfiai múzeumot. Itt betekintést nyerhetünk egy ősi muzulmán nemesi család mindennapi életébe, fantasztikus élmény!


Az ebédet egy fantasztikus biofarmon fogjuk elfogyasztani. Igazi autentikus albán kóstolót szerveztünk nektek. Mindent helyben termelnek és tenyésztenek.


70 EUR/fő

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.