ALBÁNIA KINCSEI - PROGRAMOK
ALBÁNIA KINCSEI - PROGRAMOKTAVASZI AJÁNLAT

ISMERJÉTEK MEG velünk ALBÁNIA rejtett kincseit
2024-Es programjainkon:

VLORA - LLOGARA PARK

Fantasztikus kirándulás Vlora óvárosába és a Llogara Nemzeti Parkba, ahonnan lélegzetelállító a kilátás. Autentikus hegyi albán ebéd.

TBA

TBA


rafting & gasztrotúra

Rafting és Gasztrotúra a Vjosa Völgyben. Sajtkóstoló egy volt bunkerben, Permeti séta, rafting a Vjosa folyón. Lubickolunk albánia legszebb természetes termálfürdőjében, majd ebéd a legjobb helyi pisztráng és grill éttermében.

TBA

TBA


Berat

Kirándulás az 1000 ablak városába. Megnézzük a lélegzetelállító kilátással rendelkező Berat Várat, az ikonmúzeumot. Megcsodáljuk a fantasztikus 13. századi freskókat.
A séta után pedig elfogyasztunk egy igazi autetentikus albán menüsort.

tiranai gasztrotúra

Kirándulás Tiranába, Albánia pezsgő fővárosába. Megnézzük a csodásan felújított Bazárnegyedet, a Bunkart-ot, a Szkander-Bég Teret. Rakikóstoló a város egyik legmenőbb "Retro Kocsmájában", majd albán Grillvacsora a város egyik legjobb tavernájában.

kruja-BIOFARM KÓSTOLÓ

kruja-BIOFARM KÓSTOLÓ

Kirándulás Krujába, az albánok nemzeti hőse, Szkender Bég szülőhelyére és fellegvárába.
Meglnézünk egy gyögyörűen megőrzött ősi albán nemesi villát, végigsétálunk a 14. századi bazáron, majd a nap végén A Patok Lagúnában ebédelünk.

hajókirándulás

Egész napos hajókirándulás, ami főleg a buliról, a strandolásról, és a természeti csodákról szól. Vlorából indulunk. Megnézzük a Karaburun Félszigetet, a Sazan szigetet és a Haxhi Ali Barlangot.
Ebédünket a hajón fogyasztjuk el.

"Egy évek tapasztalatai alapján összeállított (ERŐSEN GASZTRONÓMIAI FAJSÚLYÚ) programjaink során megismerhetitek Albánia rejtett kincseit"

szálláslehetőségek 2024

Amennyiben szeretnéd, hogy szállást is biztosítsunk számodra, kérlek jelezd e-mailben.

Partnerünkkel több éves tapasztalattal biztosítunk felszerelt, tengerparti, és tengerparthoz közeli (2 perc séta) apartmanokat Qerretben, Albánia egyik legdinamikusabban fejlődő üdülőfalujában, mely a Tiranai Reptérről kb. egy órára található. Innen indulnak programjaink is, hisz mi is itt élünk.


e-mail: albaniakincsei@gmail.com

A SZÁLLÁSOK QERRET-BEN, ALBÁNIA EGYIK LEGszebb ÜDÜLŐFALUJÁBAN TALÁLHATÓAK:Aki már járt Albániában tudhatja, hogy az alapanyagok, ételek és italok, itt még olyan minőséget képviselnek, mely ma már sajnos a világ legtöbb részén nem elérhető.

Ezért is fektetünk “kalandjaink” során nagy hangsúlyt a minőségi, sok esetben organikus, autentikus gasztronómiai élményekre.


Közösen fedezzük fel Albánia gasztronómiáját. Megismerkedünk őstermelőkkel, (igazi) kézműves mesterekkel, és a jobbnál jobb éttermekkel, legyen az “kockásabroszos” grill-kocsma vagy helyi különlegességekkel teli csillogó bisztró. Borkóstoló Albánia legszebb borászatában, vagy sajtkóstoló egy átalakított világháborús bunkerben...


EGY KIS ÍZELÍTŐ...

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.