ALBÁNIA KINCSEI - PROGRAMOK ÉS IDŐPONTOK
ALBÁNIA KINCSEI - PROGRAMOK ÉS IDŐPONTOK


Tengerparti pihenés

A kontinens legszebb, sokszor még érintetlen tengerpartjai Albániában találhatóak. Fehér homoktól a sziklás partvonalig.

gasztrotúra

Elég ha annyit mondunk, hogy még sosem ettünk rosszat Albániában. Az alapanyagok fenomenálisak, a gasztronómia sokszínű.

hegyi kaland

Aki aktív kikapcsolódásra vágyik, annak is tökéletes választás Albánia. Túrák, rafting, kitűnő ételek és italok...

kultúra és szórakozás

A nyelv ősrégi. Az emberek barátságosak, segítőkészek és kedvesek. Ismerd meg velünk őket egy kicsit jobban!

ÉLMÉNYEK, MELYEKET TÉNYLEG ÁT SZERETNÉTEK ÉLNI...

Van amit hozzáadtunk, van ami kimaradt. Közösen döntünk (természetesen bizonyos ésszerű keretek között). Van aki leginkább csak strandolna, kikapcsolna, a nyugalmat választja, és van aki aktív, élményekkel és programokkal szeret és tud igazán pihenni. A döntés közös, mi pedig megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló időből. Egy komplex programot állítottunk össze nektek, amiben mindenből van egy kicsi. Tenger, hegy, nyüzsgő város. Nincs 40-50 fős csoport, ez nem turistagyár. Indulás előtt mindent megbeszélünk.

A FELSZÍN ALATT CSODÁKRA BUKKANHATUNK

Van aki csak kifeküdne az elzárt privát tengerpartra (és nincs is ezzel semmi baj), és van aki igazán szeretne megismerketni a helyi emberek mindennapi életével, szokásaival. “Kalandjaink” során megpróbálunk betekintést nyújtani - akár a turista utakról kicsit letérve - a rejtett csodákba és hangulatokba, melyek Albániát olyannyira különlegessé teszik.

Legyen ez akár egy több ezer éves, kanyonokkal elzárt görög kápolna árnyékában elköltött piknik, fürdőzés a világ egyik legcsodálatosabb adottságaival rendelkező kültéri termálforrásban, vagy egy jó hangulató, hajnalig tartó mulatság a nyüzsgő fővárosban. (Igen ezek a helyek és programok mind léteznek, láttuk, tapasztaltuk, megszerettük)

SABLON UTAZÁS? nem.
Pont ezt szeretnénk elkerülni. Igazi autentikus élményekkel szeretnék megajándékozni Benneteket. Felszínes megfigyelés helyett elmerülni egy ország kultúrájában, ízeiben, hangulatában. Ez a célunk.


Reméljük velünk tartotok!


KALANDOKIdőpont
HAMAROSAN!2020
HAMAROSAN!2020
HAMAROSAN!2020
HAMAROSAN!2020
HAMAROSAN!2020
HAMAROSAN!2020
HAMAROSAN!2020
"Egy személyre szabott, privát kaland során Ti döntitek el, hogyan, mivel, és mennyi ideig szeretnétek ismerkedni az ország által nyújtotta csodákkal, kincsekkel."

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!